top of page
199-1997473_mxico-bandera-pas-nacional-e

Om

PhotoTrack tilbyder dig en række af forskellige fotografiske ydelser så som portrætter, workshops, foto-dokumentarer og fotos til udstillinger.

 

Den røde tråd  som går gennem alle ydelserne er mit fokus på at skabe et slagkraftigt visuel narrativ.

  

I denne digitale tid, har vi fyldt vores harddiske og digitale platforme med fotografier; billeder som vi har besluttet at gemme på trods af, at vi alligevel næsten aldrig bruger dem. Disse billeder kan være nøglen til at skabe visuelle historier af din organisation, dit selskab eller til at understrege processen bagved dit projekt eller produkt. På denne måde kan du fremhæve din organisations værdier, projekter eller service ved at lade jeres gemte billeder fortælle den rigtige historie.

viejo estudiando.jpg

 

Jeg startede PhotoTrack på grund af mit eget behov for at dokumentere processerne og resultaterne af de projekter jeg havde gennemført. Igennem mange år havde jeg samlet et utal af billeder, men jeg havde sjældent tid til at lave en flot fotopræsentation som kunne vise de historier jeg ville fortælle for at søge midler, lave udstillinger eller deltage i konferencer.

83233791_2474958892822059_10817761444427

Vel vidende at dette ikke kun var en udfordring jeg stod overfor, startede jeg med at tilbyde virksomheder og enkeltpersoner at lave visuelle deres foto-narrativer. De gav mig adgang til deres fotoarkiver og jeg redigerede billederne (både konceptuelt og teknisk), så de levede op til kundens behov. Med tiden er dette fokus på visuelle narrativer blevet min primære motivation, når jeg tager portrætter, dokumenterer events, tilbyder workshops og kuraterer udstillinger.

Du skal være velkommen til en uforpligtende snak med mig om dine foto-narrativer!

Claudia 

  • Icono negro LinkedIn
  • Negro Facebook Icono
  • Negro del icono de Instagram

 © PhotoTracK 2020

bottom of page