top of page
199-1997473_mxico-bandera-pas-nacional-e

Foto Platform

Vi i PhotoTracK kan tjekke, organisere og redigere dine digitale billedarkiver. Vi udvælger og klassificerer billederne i forhold til deres visuelle kvaliteter og den narrative diskurs i jeres fortællinger. Dermed skaber vi en fotoplatform for jer.

En fotoplatform er et digitalt redskab som vil gøre jer i stand til hurtigt at finde, anvende og dele billeder. PhotoTracK kan designe sådan en platform ved at ordne jeres billederne systematisk i mapper efter de kriterier (temaer, steder, historier, sekvenser, etc.), som I arbejder med i jeres organisation eller projekt.

Fordelen er hurtighed, tilgængelighed og en mere præcis, effektiv visuel kommunikation. Arbejdstiden reduceres og kvaliteten af jeres rapporter, brochure, ansøgninger, websteder, og publiceringer på sociale medier vil forbedres.

Når fotoplatformen er lavet, vil det give jeres medarbejdere et hurtigt overblik over jeres fælles eksisterende billeder og dermed forbedre jeres mulighed for at sammensætte optimale billedesekvenser til at fortælle den historie som I vil understrege visuelt i organisationen eller jeres projekter.     

Hvordan arbejder vi:​

1. Vi har først et møde, hvor vi lytter til jeres hovedtanker bag jeres organisation/projekt for bedre at forstå jeres ideer, visioner, værdier, arbejdsgange og arbejdskultur.

2. Vi samler og evaluerer jeres eksisterende fotoarkiver.

3. Vi laver et forslag til en fotoplatform (strukturel organisering af jeres billeder) og præsentere denne for jer.

4. Vi udvælger og redigere i Photoshops jeres eksisterende billeder efter de vedtagne kriterier (kronologisk, aktiviteter, narrative handlingsforløb, temaer, steder, personer, osv.)

5. Vi sætter platformen op i en digital sky (Dropbox, One Drive, etc.) og forbinder jeres medarbejdere til denne.

6. Vi kan også vedligeholde fotoarkivet ved, at der i skyen er en drop-fotomappe, hvor jeres medarbejdere løbende kan uploade billeder som vi derefter redigerer og organiserer i platformen.  

Produkter:

En fotografisk platform kronologisk klassificeret efter projekt, aktiviteter og / eller fortællesekvens.


 

Redigerede filer, som du kan dele med dit team i Dropbox, Photodrive eller inden for din organisationsplatform.

  • Icono negro LinkedIn
  • Negro Facebook Icono
  • Negro del icono de Instagram

 © PhotoTracK 2020

bottom of page